Nu välkomnar vi våra kunder till vår nya portal

2021-05-27 12:00

I vår kundportal kan ni söka efter all typ av mjukvara. Vi strävar hela tiden mot att utöka vårt sortiment av tillverkare, produkter och artiklar. Hittar ni inte just den mjukvaran ni söker, så kan ni enkelt skicka en förfrågan direkt i portalen.

Det går att skapa offert och/eller lägga order direkt och ni har full kontroll på hela flödet från offert till leverans och faktura. Efter leverans visas licenserna som innehav i portalen. Med tillgång till era innehav får ni full kontroll på när era licenser löper ut och ni kan välja att förnya genom att begära offert direkt i portalen.

Softmizer kundportal

Vi har anpassat vår portal för mjukvara. Till skillnad från hårdvara kräver beställningar av mjukvara oftast mer information än bara fakturamottagare och leveransmottagare. Vi säkerställer att flödet från kund till tillverkare är optimerat och vi ger dessutom kunderna möjlighet att spegla sina interna processer i vår portal.

Kundportalen fungerar också som en informationskälla vad gäller licensiering och villkor. Vi tillhandahåller den viktigaste informationen direkt i portalen och vi har också uppdaterade länkar till tillverkarnas egen information. Allt för att ni som kund så enkelt som möjligt ska kunna säkerställa att ni uppfyller villkoren.

Portal inloggat läge
softmizer logo
Denna webbplats använder cookies. Genom att använda den godkänner du detta.Läs mer